Партньорство
Начало
 
АГ
Алергология
Ваксинопрофилактика
Гастроентерология
Дерматовенерология
Диететика
Ендокринология
Инфектология
Кардиология
Неврология
Нефрология
Ортопедия
Офталмология
Паразитология
Педиатрия
Психиатрия
Пулмология
Ревматология
Спешна_помощ
УНГ
Урология
Фармакология
Хематология
Хирургия
 
Tyxo.bg counter
 

Сътрудници


 

На страниците на този сайт могат да бъдат публикувани авторски материали от дипломирани лекари,стоматолози или фармацевти.Условието е те да са с практическа насоченост,на медицинска тематика,на разбираем език,да са оригинални и с обем съобразен с формата на сайта.
 
В началото на всяка страница ще бъде публикувано името на автора на материала и негова снимка (вижте примерна страница).

Желателно (но не задължително) е да ми се изпрати и кратко представяне със снимка и професионален маршрут за да бъде изработена визитка на автора.

   При изпращане на материал за публикуване,освен евентуално представяне желателно e да ми се предоставя и телефон за връзка.
 
   Предпочитаните от мен начини за предаване на материалите са:

1.Изпращанене по e-mail.

2.Получаване на материалите лично.

3.По споразумение (по Фейсбук,Скайп,по колеги,e-mail и др.)

За всяка уеб-страница предназначена за публикуване при желание може да бъде сключен договор между мен и автора,относно авторските права и условията за публикуване.
 
    Материалите ще бъдат публикувани до 14 календарни дни от получаването им (изработването на една уеб страница не е лесно и бързо).

Окончателното решение за това дали един материал да бъде публикуван или не, е мое право,но при всички случаи отказът ще ви бъде изпратен обратно заедно със мотивите за него. Бъдете сигурни че няма да видите своето творение,публикувано под чуждо име!
 

 
 

Кореспонденция на e-mail: admin@pramed.com

Лице за контакти: Д-р Румен Петков

 Creative Commons License
Произведението ползва условията на Криейтив Комънс лиценз.  |  Условия за ползване  I  За автора  I  Реклама  I  Сътрудници  I  Контакти