Практическа медицина - проверено в практиката!
Начало АГ Алергология Имунизации Гастроентерология Дермовенерология Диететика Ендокринология Инфектология Кардиология Неврология Нефрология Ортопедия Офталмология Паразитология Педиатрия Психиатрия Пулмология Ревматология Спешна помощ УНГ Урология Фармакология Хематология ХирургияСътруднициНа страниците на този сайт могат да бъдат публикувани авторски материали от дипломирани лекари.Условието е те да са с практическа насоченост,на медицинска тематика,на разбираем език,да са оригинални и с обем съобразен с формата на сайта.

В началото на всяка страница ще бъде публикувано името на автора на материала и негова снимка.

Желателно (но не задължително) е да ми се изпрати и кратко представяне със снимка и професионален маршрут за да бъде изработена визитка на автора.

При изпращане на материал за публикуване,освен евентуално представяне желателно e да ми се предоставя и телефон за връзка.

Предпочитаните от мен начини за предаване на материалите са:

1.Изпращанене по e-mail.

2.Получаване на материалите лично.

3.По споразумение (по Фейсбук,Скайп,по колеги,e-mail и др.)

За всяка уеб-страница предназначена за публикуване при желание може да бъде сключен договор между мен и автора,относно авторските права и условията за публикуване.

Материалите ще бъдат публикувани до 14 календарни дни от получаването им (изработването на една уеб страница не е лесно и бързо).

Окончателното решение за това дали един материал да бъде публикуван или не, е мое право,но при всички случаи отказът ще ви бъде изпратен обратно заедно със мотивите за него. Бъдете сигурни че няма да видите своето творение,публикувано под чуждо име!Кореспонденция на e-mail: admin@pramed.com

Лице за контакти: Д-р Румен Петков